21.03.2024 | Zprávy

Cersaie 2024 se zaměří zejména na všechny oblasti architektonického designu, od rezidenčních prostor po rozsáhlé zakázkové projekty, od soukromé výstavby až po rozsáhlé městské prostory.

Letošní mezinárodní výstava keramických obkladů a koupelnového nábytku, která se bude konat v Bologni od 23. do 27. září 2024, znovu potvrdí status přehlídky jako přední destinace pro profesionály, kteří chtějí prozkoumat inovativní materiály, sdílet své zkušenosti a získat náhled do budoucnosti.

Koncept plakátu pro Cersaie 2024 je význam architektonického designu a myšlenka mezilidských vztahů generovaných v architektonických prostorech.

Pro vyjádření tohoto konceptu se logo Cersaie otáčí do různých orientací, aby symbolizovalo podlahu, stěny a strop jakéhokoli prostoru, virtuálního obvodu schopného reagovat na různorodé potřeby obytných prostor během různých okamžiků našeho každodenního života. Stává se rámcem, který vyhovuje soukromému a veřejnému, jednotlivci i kolektivu.

Ve všech těchto prostorech jsou ergonomie, zdraví a udržitelnost, krása a harmonie barev a vzájemné kombinace materiálů základními součástmi efektivního architektonického designu.

Nový plakát nabízí grafické a koncepční znázornění toho, co mohou návštěvníci očekávat na Cersaie: propracovaný ekosystém designových produktů přizpůsobených potřebám architektů, dodavatelů, interiérových designérů a profesionálů z celého světa.

www.cersaie.it