21.05.2024 | TIPY

Právě ekologický aspekt velkoformátových dlaždic Plywood může být esenciálním prvkem pro architekty a designéry, kteří chtějí vnést do svých projektů „eco chic“ teplou a přirozenou atmosféru dřeva, aniž by se vzdali výhod keramického materiálu.

Série Plywood, matné keramické dlaždice 60 × 120 a 20 × 120 cm inspirované designem skládaných dřevěných lamel širokých přibližně 1,5 cm, vytváří iluzi pravého dřeva s jemnými suky a letokruhy, jež každé lamele dodávají autentický vzhled. Nabízíme vám čtyři základní barvy – čistou bílou, dva přírodní odstíny a hlubokou černou. Všechny tyto barvy jsou sladěny do stejného tónu, což zajišťuje harmonii a jednotu vašeho prostoru.

Dekorace ve formátu 60 × 120 cm, která kombinuje přírodní barvy slámy a medu (straw a honey) v pravidelně se střídajících lamelách, tvoří překvapivý 3D efekt. Ten oživí každou místnost, ale přitom zajistí stále hladký a snadno čistitelný povrch, ideální například na stěny v bistrech, obchodních zónách, wellness centrech atd.

Ať už se jedná o privátní, nebo o obchodní prostory, dlaždice Plywood poskytují bezpečný, stabilní povrch s protiskluzností R10/B (ABS), který dokáže spojit kouzlo dřeva s funkčností, snadnou údržbou a odolností keramiky bez nutnosti zásahu do přírody.

Více na www.rako.cz, kde najdete i další nové kolekce.