28.05.2024 | TIPY

Dubové a akátové kůly s výraznou kresbou plní svou navigační funkci jako pylonové pilíře (italsky tzv. bricole) v benátském zálivu a po letech vlivů živlů je designéři transformují na předměty s jedinečným příběhem – stejně jako naše dlaždice.

Každý kus dlaždice Bricola přináší do prostoru unikátní výraznou kresbu dřeva, která dodá vaší podlaze nebo stěně jedinečný charakter.

V nabídce jsou dva formáty matných dlaždic. Velkoformátová dlaždice 60 × 120 cm dokonale imituje velké dřevěné desky a klasický formát 20 × 120 cm je ideální pro vytvoření efektu řezaných prken, s oblíbeným povrchem ABS, který zajišťuje vyšší protiskluznost při zachování snadné údržby.

Inspiraci pro barevné provedení jsme čerpali ze světa destilátů, jež zrají v barikových dubových sudech, a výsledkem jsou vyzrálé teplé odstíny. Vybrat si můžete z barev ale, cognac a barique, které dodají vašemu prostoru teplý a přívětivý nádech. Technické detaily, jako jsou sokly, schodovky a schodové tvarovky, jsou součástí nabídky ve všech třech barvách, včetně řezané mozaiky 5 × 5 cm nalepené na síti 30 × 30 cm.

Pro milovníky venkovních prostor nabízíme dlaždice Bricola Outdoor 60 × 60 cm ve dvou světlejších odstínech, které jsou ideální pro použití v exteriérových aplikacích. S dlaždicemi Bricola tak můžete vytvořit harmonický přechod mezi interiérem a exteriérem vašeho domova.

Propůjčte vaší podlaze či stěně příběh keramické dlaždice Bricola, která vytvoří nezaměnitelnou atmosféru.

Více na www.rako.cz, kde najdete i další nové kolekce.