23.12.2020 | Zprávy

Značka PCI má za sebou úspěšnou historii 70 let. V roce 1950, na začátku éry hospodářského rozmachu, založili v Německu inženýr Karl Strehle z Augsburgu a Hans W. Schulz, podnikatel z Frankfurtu, firmu "Poly-Chemie-Ingenieurgesellschaft mbH". O rok později už se jim podařilo dosáhnout průlomu na trhu s jejich legendárním produktem PCI Emulsion. Zakladatelé společnosti dokázali skvěle vycítit potřeby trhu. Jejich přísada do malty byla přesně tím stavebním materiálem, který stavební průmysl v době svého rozmachu potřeboval. Právě díky tomu se zrodila značka PCI.

PCI bylo vždy průkopníkem trhu

Vědět, co trh potřebuje – to je klíč k úspěchu PCI. V roce 1959 bylo na trh uvedeno lepidlo PCI FT® Klebemörtel, první cementové lepidlo pro tenkovrstvé lepení obkladů a dlažeb. Následovaly další průkopnické produkty, jako je první bezrozpouštědlový základní nátěr na bázi epoxidové pryskyřice a výrobky s nanotechnologií a lehčené malty. Značka PCI byla také průkopníkem v oblasti hydroizolačních stěrek a fólií. První flexibilní lepidlo na obklady a dlažby v práškové formě od společnosti PCI přivedlo společnost v roce 1981 na vedoucí pozici na trhu.

Společně vytváříme (s)nový prostor pro život

Požadavky trhu se neustále mění a vyžadují neustále nová produktová řešení. V současné době reagujeme na trend individualizace unikátní spárovací hmotou, která je dostupná ve více než 400 různých barvách. Pro tento systém PCI Multicolor jsme vyvinuli digitální snímač barev PCI Colorcatch Nano. Rostoucí poptávka po stavebních materiálech s nízkými emisemi se zase odráží v našem sortimentu udržitelných produktů. Jasné a kompaktní základní řady usnadňují výběr produktů. Zároveň nabízíme individuální řešení pro každou speciální aplikaci.

Kvalitní a dostupný servis je pro PCI prioritou

Školení PCI, profesionální setkání po celém Česku, odborní poradci a aplikační technici, kteří dorazí kam potřebujete a poradí s čím potřebujete – to je standardní servis pro zákazníky PCI. Naše poradenství směřuje k jednomu cíli – aby byli naši zákazníci spokojení a stavba se vydařila přesně dle představ investora.

PCI produkty vás přesvědčí

Produkty PCI se používají na různé projekty v různých oborech. Každý den je jen v Německu pomocí lepidel PCI obloženo asi 84 000 m² obytného prostoru. Naše výrobky byly použity na vrcholu hory Predigtstuhl v Bavorských Alpách. Najdete je v bazénech a lázních, soukromých budovách, komerčních zařízeních a průmyslových závodech, zoologických zahradách a parcích. Produkty PCI vás o své kvalitě vždy přesvědčí.

www.pci-cz.cz