05.01.2021 | Zprávy

Časté mytí rukou představuje v době koronavirové hrozby důležitou možnost, jak se chránit před nákazou a bránit šíření nebezpečného viru. Hygienické povrchy umyvadel poskytují bezpečí proto, že materiály jako je ušlechtilá smaltovaná ocel Kaldewei se svým smaltovaným povrchem bez pórů umožňují velmi rychlé a jednoduché čištění.

Další předností umyvadel Kaldewei je to, že všechny modely jsou sériově opatřeny Perl-Effektem usnadňujícím údržbu. Špína a choroboplodné zárodky tak při mytí rukou putují spolu s vodou do odpadu a zůstává po nich stále zářivě čistý a hygienický povrch. Tímo maximálně hygienickým smaltovaným povrchem, chránícím před nečistotami a choroboplodnými zárodky, jsou samozřejmě opatřeny také všechny smaltované sprchové vaničky a vany od Kaldewei.

Ocel a sklo, sloučené v ušlechtilou smaltovanou ocel Kaldewei, vytvářejí spojení materiálů, které se ideálně hodí pro sanitární vybavení koupelen. Ocel je tvarově stálá a odolává zátěži. Smalt nabízí vedle krásného vzhledu a příjemného omaku také další výhodu, kterou je snadná údržba a vysoká hygieničnost. A to jsou vlastnosti, které se právě v dnešní době velmi cení. Výhodu před ostatními materiály, pokud jde o čištění a péči, potvrzují rovněž nezávislé průzkumy. K totožnému výsledku dospěla například studie vypracovaná Dr. med. Klausem-Dieterem Zastrowem  i studie TÜV Rheinland . Smaltovaná řešení pro koupelny od Kaldewei lze velmi snadno, rychle a beze zbytků čistit. A to je v době, kdy je kladen obzvláštní důraz na hygienu, skutečná výhoda.

www.kaldewei.cz