15.03.2021 | TIPY

Chcete, aby vaše koupelna měla punc skutečné elegance a připomínala kouzlo starých časů? Pak sáhněte po komponentech z mosazi. Retro nástěnné baterie fungují stejně jako jejich moderní příbuzné, ale mají něco navíc - jsou pohádkově krásné. 

Koupel jako na zámku už nepatří jen do pohádek a černobílých filmů. Můžete si ji dopřát i u vás doma – stačí zvolit tu správnou výbavu. EBS Retro baterie z robustní staré mosazi dodá vaší koupelně stylový nádech historie. Její provedení v kombinaci mosazi a smetanově bílé zaručeně vyvolá pocit luxusu a nevšednosti.

Retro baterie je přitom plně funkční a poskytne vám stejnou službu jako klasické moderní sprchy. Její součástí je ruční sprcha, kovová hadice o délce 150 cm a vlastní nástěnná baterie se dvěma tradičními elegantními kohoutky a přepínačem. Ozdobou je originální vidlice, na kterou můžete sprchovou hlavici odložit. Ať už si chcete při koupeli dopřát pocit, jaký měli kdysi naši předkové, nebo jen hledáte originální prvek, který vaši koupelnu oživí, s EBS Retro Baterií nešlápnete vedle. Sprchování pak bude úplná pohádka!

TIP Lucie Willanderové ze SENESI: „Mosazné prvky doporučujeme zákazníkům kombinovat s plnějšími barvami nebo kamenným a mramorovým vzorem. V rámci retro kolekce máme navíc k nástěnné baterii v nabídce také baterii pro umyvadlo ve stejném provedení.“ 

www.senesi.cz