17.03.2021 | TIPY

Někdy má člověk chuť na delší relaxační sprchu, nic nedělat, jen si užívat déšť svrchu dopadajících kapek na ramena a vlasy. Někdy je ale potřeba vzít věci do svých rukou, rychle se umýt a vyrazit. Termostatický sprchový sloup RAVAK s hlavovou i ruční sprchou je k tomu ideální řešení.

Sprchové sloupy neboli duální sprchové systémy tvoří na trhu poměrně rozsáhlou kategorii. Právě proto je výhodné se v jejich nabídce zorientovat a vybrat si to nejlepší. Sprchový sloup bývá tvořen sprchovou tyčí, hlavovou a ruční sprchou a baterií. Na tomto základu jsou vyvinuty všechny sprchové sloupy, které se však dále mohou významně lišit v kvalitě a uživatelské vstřícnosti.

Co váš sprchový sloup může umět? 

Hlídat teplotu vody pomocí termobaterie. Při výběru sprchového sloupu rozhodně preferujte ty s termobaterií. V dnešní době už představují standard pro každou moderní koupelnu, okamžitě smíchají teplou a studenou vodu tak, aby vám tekla tak teplá jak jste si ji nastavili a hlavně zabrání nechtěné změně teploty, případně až opaření.

Pohybovat se vertikálně, ale i horizontálně, a to i po montáži na zeď. Sprchové sloupy RAVAK jako jedny z mála na trhu nabízejí možnost jejich výškového přenastavení i po zafixování na zeď. Nemusíte se rozhodovat při instalování sprchového koutu, rozhodněte se kdykoli se sprchujete. Hlavovou sprchu v optimální výšce tak může mít vysoký muž i drobnější žena nebo dítě. Výšku lze průběžně upravovat v rozmezí od 91 do 131 cm vzdálenosti od baterie. Hlavová sprcha se u sprchových sloupů RAVAK umí otáčet i do stran.

Upravovat výšku držáku ruční sprchy jednou rukou. Chcete se rychle osprchovat ruční sprchou a ne bojovat se zařízením, které nelze jednoduše ovládat? Vyberte si sprchový sloup RAVAK, jehož jezdec lze, na rozdíl od ostatních, ovládat jednou rukou. Pro přenastavení ruční sprchy není třeba používat obě ruce, v mokru nepohodlně povolovat a znovu utahovat jezdec. Stačí jedním prstem zmáčknout tlačítko a ruční sprchu posunout do požadované výšky. Ta se řídí výškou vaší postavy, ruční sprcha vám bude nejvíc nápomocná při sprchování těla od ramen dolů.

Garantovat vám dlouhou životnost. Sprchový sloup s termobaterií představuje komplexní zařízení, do kterého investujete jen jednou za čas. Vyberte si ten, na který vám výrobce poskytne co nejdelší záruku, optimálně 5 let.

Značka RAVAK má v nabídce čtyři typy termostatických sprchových sloupů v doporučené ceně od 9 490 Kč.

www.ravak.cz