04.10.2023 | Zprávy

Výrobce koupelen ve své expozici využívá vodu jako medium pro kreativní odhalování nových solitérních van s barevným opláštěním.

Hybateli děje se stávají návštěvníci vybavení štětcem a vodou.  Při odkrývání hydrochromického nátěru se stánek RAVAK ve své barevné kráse proměnlivě objevuje a znovu mizí.

Za myšlenkou letošní expozice stojí designérské duo Vrtiška & Žák. „RAVAK je obecně znám jako barevně konzervativní, mezi jeho produkty dosud vládla bílá. V souladu se světovými trendy jsme se proto rozhodli zákazníkům nabídnout i zařazení barevných prvků do koupelny a solitérní vany jsou pro tento projekt ideálním startovacím polem“ vysvětlují autoři.

Pojetí stánku souvisí i s letošním oficiálním tématem Designbloku, kterým je Cesta. „Téma jsme použili v nepopisné rovině a v našem pojetí představuje 'cestu odhalení' zvolených produktů. Jde v podstatě o spojení vernisáže s hapenningem, ve kterém hraje zásadní roli voda, jednak jako symbol proměnlivosti, jednak jako hlavní živel spojený s brandem RAVAK“ dodávají designéři.

RAVAK nově na objednávku nabízí oblíbené akrylátové vany s vnějším pláštěm v kurátorském výběru pěti odstínů barev (micaceous light grey, eggshell white, bronze blue, felt green, black). Po domluvě je možno vyrobit i jakýkoli odstín ze vzorníků RAL a RAL D2 mimo tento výběr. Barevný cover dostaly vany z modelových řad Ypsilon, Freedom a Solo.

www.ravak.cz