08.01.2024 | TIPY

Pro svou úspěšnou kolekci bezrámových sprchových koutů typu walk-in nabízí Ravak také i matně bílou povrchovou úpravu kovových částí.

Reaguje tak na trend návratu bílé do koupelen, tentokrát se sametově jemným povrchem. Zařazením sprchových koutů v bílé barvě vytvořil Ravak komplexní řešení pro milovníky současného „bílého trendu“, které zahrnuje i barevně odpovídající vodovodní baterie.

Sprchové kouty typu walk-in si získaly zákaznickou přízeň díky své rozměrové i typové variabilitě, bezbariérovosti a minimalistickému vzhledu. Sprchový kout je tak tvořen pouze plochami bezpečnostního skla a vizuálně puristickými vzpěrami. Nová bílá úprava kovových vzpěr je nabízena u modelů typu Corner (se dvěma plochami čirého skla a vstupem z jedné strany), u modelů typu Wall (využívá roh koupelny doplněný jednou plochou skla) a u modelů typu Free (otevřené z obou stran využívající jednu plochu skla).

Výplň z čirého skla nabízí Ravak v mnoha rozměrových variantách nebo přesně na míru danému prostoru včetně možných šikmin nebo výřezů. Kout se montuje přímo na podlahu, takže zajišťuje absolutní bezbariérovost.

www.ravak.cz