29.02.2024 | Zprávy

Nové designy a ještě více rozměrů – to je záruka perfektních umyvadlových řešení pro jednotlivce, hotely i developerské projekty 

Kaldewei nezůstává stát na jednom místě. Důkazem je zejména neustále se vyvíjející a rostoucí sortiment produktů této značky. A tak i v roce 2024 můžeme očekávat spoustu novinek: Odborník na koupelnová řešení bez plastů vstupuje do nového roku s působivou ofenzívou v oblasti umyvadlových řešení. Portfolio Kaldewei z recyklovatelné smaltované oceli nyní doplňují ušlechtilé umyvadlové mísy a praktická vestavná umyvadla ve 13 barvách. Nová umyvadlová řešení v maximální míře vycházejí z požadavků zákazníků a oslovují jak soukromé stavitele, tak komerční zákazníky z hotelové branže nebo z klasických developerských projektů.

Ambice být středem pozornosti v každé koupelně má nová umyvadlová mísa Kaldewei Avellino. Jemný materiál ve spojení se štíhlou siluetou jí propůjčuje nádech elegance a lehkosti. Ušlechtilá smaltovaná ocel nechává Kaldewei Avelino zazářit ve 13 různých barvách a zaručuje navíc vysokou hygieničnost a komfort při mytí. Umyvadlová mísa bez obsahu plastů je dostupná ve třech velikostech a své uživatele nadchne obzvláště dlouhou životností a stoprocentní recyklovatelností. Díky těmto vlastnostem je ideální pro soukromé koupelny i exkluzivní hotelové prostory, jejichž stavitelé se vyhýbají plastům ve snaze minimalizovat svou ekologickou stopu. 

Nová řada pro developerské projekty

Nová vestavná umyvadla Kaldewei Object R a Kaldewei Object Q představují první volbu pro osoby s rozhodovací pravomocí v oblasti hotelnictví a výstavby developerských projektů. Díky odolnému povrchu ze smaltované oceli s dlouhou životností se řada umyvadel Object stává doslova nezbytností v moderních koupelnách pro hotelové hosty nebo v silně frekventovaných veřejných sanitárních zařízeních. Dvě designové řady nabízejí flexibilní možnosti plánování: kulatý „Object R“ se vyznačuje měkkými, spíše femininními křivkami, zatímco obdélníkový „Object Q“ má spíše klasický charakter. Produkty z této série lze velice snadno instalovat díky zápustnému okraji. Vestavná umyvadla působí harmonicky a vyváženě v kombinaci s jakýmikoliv povrchy desky i materiály nosné konzole. 

Ještě více volnosti při navrhování kvalitní mycí plochy nabízejí osvědčené mísy Miena a Nueva, které jsou nyní dostupné v dalším novém rozměru. Díky tomu si mohou stavitelé a investoři vybrat z ještě větší škály modelů umyvadel Kaldewei. 

Umyvadla Kaldewei ze smaltované oceli jsou dobrou volbou nejen z hlediska kvality a odolnosti. Trefou do černého jsou i v otázce udržitelnosti, protože jejich materiál – spojení oceli a skla – neobsahuje žádné plasty a je vyroben z čistě přírodních surovin, takže lze umyvadla na konci jejich dlouhého životního cyklu opět ze 100 % vrátit do koloběhu materiálů. 

Zdroj: Franz KALDEWEI GmbH & Co. KG.